Разположение

Къща за гости "Лазов" се намира в гр. Сапарева Баня. Ще ни намерите до най-горещия минерален извор в континентална Европа. Градът се намира на 60 км. южно от София в полите на Рила планина.

Настаняване

В къщата за гости ще можете да се насладите на уют, спокойствие и уединеност. Предлагаме самостоятелни стаи с една, две или три легла. Можете да резервирате стая със самостоятелни легла или със спалня.

Удобства

За да се насладите пълноценно на почивката си, предлагаме собствен санитарен възел, телевизор, безплатен wifi достъп и прилежаща веранда за всяка стая в къщата. Направете резервация още днес!Цени за нощувка:

домашните любимци са добре дошли

1. Нощувка в стая с две отделни легла - 50 лв/ден
2. Нощувка в стая със спалня - 50 лв/ден
3. Нощувка в стая с три отделни легла - 60 лв/ден
Деца, които спят в стаята на родителите си - не се таксуват допълнително!
Домашните Ви любимци са добре дошли в хотела - 5 лв/ден!

Къщата разполага със спални, стаи с две легла и стаи с три легла, всички стаи са със собствен санитарен възел, tv, wi-fi и прилежаща веранда. Двора е направен в традиционен битов стил, в него има параклис, барбекю, механа с кухня и посуда за приготвяне на храна.

Къща за гости "Лазов", гр. Сапарева Баня разполага с леглова база от спални, стаи с две легла и стаи с три легла. Предлагаме самостоятелни стаи в уютна къща в град Сапарева баня непосредствено до най-горещия минерален извор в континентална Европа.
лазовата къща, Сапарева Баня

лазовата къща, Сапарева Баня

лазовата къща, Сапарева Баня

НАШАТА МЕХАНА:

В нашата реновирана механа в битов стил ще можете да отпочивате през деня и ноща и да се наслаждавате на чудесни ястия и хубава музика. На Ваше разположение е оборудвана кухня с печки, скари, барбекю и всички необходими прибори за самостоятелно приготвяне на любимите Ви ястия.
ВЕРАНДА НА ОТКРИТО:

Летните прохладни нощи са чудесни за вечеря на открито с край барбекю, добра компания и приятно питие. Откритата веранда ще Ви даде чудесна възможност да се насладите на чистия планински въздух.
БИТОВ СТИЛ:

В къща за гости Лазов сме се погрижили за Вашето удобство и комфорт. Екстериорът на къщата е в типичен, битов стил, с много зеленина и приятни места за отмора след дълъг ден, изпълнен с емоции.ЛАЗОВАТА КЪЩА - НОВО ЗА 2019 г.


Лазовата къща, почивка Сепарева баня
Лазовата къща, почивка Сепарева баня
Лазовата къща, почивка Сепарева баня
Лазовата къща, почивка Сепарева баня

All rights reserved 2014 - 2019 ® Design by APPeiron